Benvinguts al setembre

"Entre l'ordi i la cibada, per no saber què escollir, una mula es va morir de fam en una porxada.
Així, alguna vegada, si el negoci o l'interès en un cas tan compromès ha vingut a conduir-nos,
per no voler decidir-nos, ens hem quedat sense res."


"El que s'escriu, dura; el que es diu... ningú l'atura"

dijous, 27 de maig del 2010

Ara Sí comença el Canvi

Unes petites ratlles perquè jo almenys ja estic cansada de tant donar voltes a que si CiU ha fet bé o no ho ha fet. El discurs d'en Duran i Lleida ha estat impecable, segur, magistral i presidencialista.  He estat llegint una mica els comentaris i blocs, però cada vegada em ve més a la memòria el Sr. Duran, sol, segur i amenaçant. Al principi m'he quedat del tot sobtada no esperava o potser no m'havia plantejat el que CiU faria el dia de la votació, potser perquè dos dies abans havia sentit al Sr. Mas dient que no donaria suport de cap de les maneres a la congelació de les pensions, cosa que el Sr. Duran ha demanat al Govern de Zapatero. Al final de la intervenció si em punxen no em troben sang. Però bé al  llarg de la tarda desconnectada i intentant treure conclusions pròpies i contestar-me coses he arribat a la conclusió que estic del tot convençuda que CiU ha donat un exemple de responsabilitat i bon fer a un país que ens vol fer combregar amb rodes de molí. Jo afegeixo que no ha sigut pel bé d'Espanya, tinc la confiança, sé, que ha sigut pel bé de Catalunya, per no veure's arrossegada més en la seva economia i tot el que comporta. Només dir a aquells que separen Convergència Democràtica d'Unió democràtica van equivocats. A la fi són CiU. i CiU és qui ha parlat. 

Felicitats CiU i felicitats Sr. Duran per la seva intervenció, realment és per recordar. 

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Si, Cristina, si. Es això.
Ahir, quan van decidir la posició del grup els diputats /des ja van quedar en que farien el que el cap reflexiu dictava, i seguirien matxacant en la renúncia, canvi, substitucio d'en ZP.
Però ls inestabilitat política ad limitum, a l'estat espanyol, no ha arreglat mai res, al contrari, sempre amb les dues espanyes enfrontades, i nomes unides -i sempre els hi es és facil-contra els catalans i contra Catalunya.

Son a defensa dels interesos dels catalanes i catalanes els que, crec, n'estic segur, han prevalgut en la decisió per l'abstenció, tot seguint reclamant que el Psoe canvii al ZP i el llenci a mar.

EN Ricard Vidal Comellas ha enviat una nota molt maca, sota el titol
: El "sistema Espanya" no balla en aquests moments com una baldufa gràcies a l'abstenció de deu diputats catalans

Allà he inserit un post, amb el que opino al respecte.

Han fet el que tenien que fer, els diputats de CiU. Assumint riscos, però això es la politica seriosa i rigurosa. Altrament, nomès hi hauria demagògia.

Cordialment,
Jordi
http://www.facebook.com/?ref=home#!/notes/ricard-vidal-comellas/el-sistema-espanya-no-balla-en-aquests-moments-com-una-baldufa-gracies-a-labsten/427342908687

Tildando ha dit...

No seré pas jo qui digui el contrari, es cert, en Duran es un grandissim orador i un gran parlamentari, el que jo insisteixo es que no era el moment de fer el que ha fet.
No ens enganyem, demà sera una altre tema el qui provoqui la caiguda dels mercats o, directament, la intervenció a la grega.
La política economica del govern Socialista no s'aguanta per enlloc i ningú hi confia, ni nosaltres, ni la UE ni cap mercat, pel que veig a twitter, ni alguns progressistes hi creuen, tot i que, com van a toc de pit, no ho diran pas.
Segueixo pensant que no es pot carregar tota el pes a les clases treballadores ni pensionistes sense tocar els bancs i caixes, que, tants diners han rebut de l'herari públic, i encara ho fan.

Salutacions i, com he dit, puc estar o no d'acord, pero quan un post està ben escrit, està ben escrit
:-)