Benvinguts al setembre

"Entre l'ordi i la cibada, per no saber què escollir, una mula es va morir de fam en una porxada.
Així, alguna vegada, si el negoci o l'interès en un cas tan compromès ha vingut a conduir-nos,
per no voler decidir-nos, ens hem quedat sense res."


"El que s'escriu, dura; el que es diu... ningú l'atura"

dimarts, 7 de setembre del 2010

83 dies pel canvi

83 dies pel canvi.


No es pot ser més sorrut!

A 83 dies pel canvi, pels que esperem el canvi i amb tota la polèmica generada al voltant del català va... i el Sr. President de la Generalitat de Catalunya fa un discurs bilingüe!!. Em vol dir què hi feia vostè el 10J amb una bandera catalana i reivindicant que SOM una NACIÓ. Em vol explicar que sent vostè per Catalunya, la meva NACIÓ? Té vergonya vostè Sr. Montilla?

Suposo que és electoralista, perquè amb l’entrada del Sr. Corbacho l’estratègia política del PSOE (ja no m’atreveixo a anomenar-los PSC, a cap!) és la d’aglutinar vots al voltant del cinturó metropolità de Barcelona, els seus únics votants fidels i a qui deuen tota mena d’agraïments. Només ens falta que ens aterri d’aquí a res la Ministra Chacón i els acabi de posar firmes, com deu haver après aquests últims 4 anys, quan ja Catalunya la va posar al Govern Espanyol, salvant el PSOE de perdre les eleccions.

ZP està al Executiu Espanyol, gràcies a Catalunya i als votants del llavors PSC-PSOE, tota una contradicció perquè ara sembla que, a les autonòmiques es presenta el PSOE, i tant tranquil. Qui els entengui que els voti #variantes 

1 comentari:

Miquel Quintana ha dit...

El cinturó metropolità de Barcelona està canviant. I cada dia més, els votants es decanten per altres opcions polítiques, entre elles el PP. Ja no són aquells altres temps. Ara s'han acomodat i les coses les veuen d'altres formes, apart que els socialistes els han enganyat i per tant busquen noves formules.