Benvinguts al setembre

"Entre l'ordi i la cibada, per no saber què escollir, una mula es va morir de fam en una porxada.
Així, alguna vegada, si el negoci o l'interès en un cas tan compromès ha vingut a conduir-nos,
per no voler decidir-nos, ens hem quedat sense res."


"El que s'escriu, dura; el que es diu... ningú l'atura"

dimecres, 18 de maig del 2011

La societat del coneixement que anomenen tant?

La societat del coneixement que anomenen tant?

I això a twitter i blogs per no dir Facebook (el diable?) i anomenar les més utilitzades.

De la mateixa manera que s’atreveixen els guru’s de twitter, els que dominen l’art de la comunicació 2.0 o això pretenen fer-nos creure i ens alliçonen i ens expliquen què i com fer-ho. Podríem dir que són ells els primers que no ho fan? A Vostès Senyors no us cal. Ja veig.

Tots coincideixen en la interacció, cosa que per ells, exceptuant  el seu voltant més immediat (el necessari i no ens expandíssim...) en el millor dels casos, pels demés és pecat original (que no és el de Sostres i la llista del Caprabo...) interaccionar. La majoria de vosaltres guru’s…  deixeu que pugin els seguidors per després interaccionar com?
Per DM? Seguiu a pocs... en general, poques respostes veig.

RT? Si us anomenen feina feta sí (i costa, també), sinó… no val mai?? la pena.

Pugen el nombre de Twits? La diferència entre número de seguidors i twits realitzats no és la correcte? Maten les estadístiques? Matem els que hi som?

De la mateixa manera que ells s’atreveixen a jutjar als demés, jo els jutjo a ells. Tampoc ho feu bé. De fet, per mi ho feu igual de malament que als que critiqueu o intenteu ensenyar. Utilitzeu l’eina twitter per marketing pur i dur, unidireccional, com a titular, de fet no us deixeu conèixer, no cal oi?

Demanem proximitat a la política, són els polítics els únics que han d’interactuar a twitter o el diàleg es fa entre dues persones, tres i sobre qualsevol cosa ... necessàriament han de ser els polítics els únics que han de contestar?

Tampoc contesteu als comentaris dels blocs, tampoc hi ha resposta (són absurdes?) pobrets de nosaltres...
Sempre he pensat que s’aprèn de tothom, de fet, us he llegit i això també ho dieu... Què falla doncs? Si parles massa, interacciones massa, si parles poc no ho fas bé, si és una mica ...massa poc.

És fàcil veure la palla a l’ull aliè?

Deixe-vos estar d’històries, un famós ho és a twitter, al bloc, a la 0.0 i a ...