Benvinguts al setembre

"Entre l'ordi i la cibada, per no saber què escollir, una mula es va morir de fam en una porxada.
Així, alguna vegada, si el negoci o l'interès en un cas tan compromès ha vingut a conduir-nos,
per no voler decidir-nos, ens hem quedat sense res."


"El que s'escriu, dura; el que es diu... ningú l'atura"

diumenge, 13 de novembre del 2011

Classificació 0.0




Xarxa social en tenim tots, més o menys gran. La del dia a dia que genera relacions, les que siguin, a un nivell petit. Si ho fem extensiu a la xarxa social a la XARXA  què passa?, només que es fa més gran... la relació ve a ser la mateixa .



En resum, i a la meva manera de veure (sempre) Hi ha tres tipus de persones:

  1. les 2.0:  Es relacionen en la vida real amb totes les eines que l’evolució posa al seu abast. Entenen el funcionament de les “noves tecnologies”, del que els pot aportar aquesta manera de relacionar-se que no deixa de ser una manera més al món ... -ni nova, ni vella- hi són. Canalitzen, en veuen les segmentacions, les aprofiten.
  2. les 1.0: han entrat a la xarxa social. No li acaben de veure la utilitat... potser no han volgut anar més enllà i es troben millor sense utilitzar-la. Però l’han provat.
  3. les 0.0: aquestes persones, a més de viure en la ignorància critiquen el fet de que la gent, segons ells, malgasti el seu temps dins la xarxa. No només no en volen saber res, sinó que a sobre s’atreveixen a criticar i mofar-se de qui les utilitza, sigui pel fi que sigui. Consideren la xarxa un microclima que en realitat no serveix per res, només per distreure i perdre el temps.

Punt 1. Hi ha gent que només es relaciona dins la xarxa. Com comunicaran les empreses 0.0 a tota aquesta gent? I les que només aposten pel 1.0?

Punt 2. S’ha plantejat un polític que ni en somnis arribarà a fer un porta a porta; A passar el rastell si no passa també per la xarxa, entenent-la?

Punt 3. S’ha plantejat algú d’aquests 0.0 o 1.0 que la única manera d’arribar a aquest mercat és sent-hi.

Punt 4. S’ha plantejat algú quina projecció personal i vàlua que queda amagada o surt a la llum molt més tard. Si veu la llum i que el seu talent, les seves idees, els seus estats i les coses que li passen pel cap li poden interessar a algú?

Em venen al cap infinites finalitats que no acabaria el post, i em passaria de paraules d’un article. Però anem tard.

Hi esteu d’acord? Vinga! A opinar que per això hi som ... 

1 comentari:

Lluís Pallejà ha dit...

Bones preguntes; Però abans de contestar-ne cap, aportaria que les xarxes, a o amb Internet, tan o mes que créixer el que fan es imposar una velocitat molt rapida, i esta clar que els 0.0 no s'hi adapten, els 1.0 s'hi esforcen i els 2.0 tenen l'únic avantatge de haver començat abans que la resta.