Benvinguts al setembre

"Entre l'ordi i la cibada, per no saber què escollir, una mula es va morir de fam en una porxada.
Així, alguna vegada, si el negoci o l'interès en un cas tan compromès ha vingut a conduir-nos,
per no voler decidir-nos, ens hem quedat sense res."


"El que s'escriu, dura; el que es diu... ningú l'atura"

dissabte, 18 de febrer del 2012

Carnestoltes és el que el troll a les xarxes

Suposo que el carnestoltes és el que el troll, fake és a les xarxes socials. Sobretot a Twitter.

Sota l’anonimat, disfressa, troll...fake, com li vulgueu anomenar es poden fer autèntiques animalades. Hi ha qui té en twitter i altres xarxes un carnestoltes permanent. Desinhibir-se, portar a terme coses que no faries amb el teu nom. La mateixa essència de la festa.

O, o, o, oH!  I aquell que té sentit de l’humor, troba una disfressa d’allò més suggerent i divertida, que tot i sabent que representa un personatge fictici, que no és ell mateix (o sí) , l’interpreta a la perfecció i no pots deixar de seguir-lo! Encantador tot plegat.

Fake i trolls donen vida! trobar-me trolls pel camí, sí! si us plau!  
Veure com treuen l’ingeni per ser d’allò més autèntics i expressant una fina ironia i sarcasme, fins i tot, d’un tema que els preocupa o simplement una manera de fer que els resulta divertida.

A vegades només cal punxar-los per què encara siguin millors, i seguir la seva pauta per què et contestin amb coses que potser no haguessis pensat mai. Normalment sense faltar al respecte (els millors) i a vegades faltant, però són camuflats! Què volem!

És clar que no tots són bons… com les disfresses.

Triar una foto adient, un posat serè i un gran ingeni, imaginació, estudi del personatge, autèntiques obres d’art que tenen color, lucidesa i  immediatesa en les respostes. Gràcia, elegància, gran vocabulari per a convertir tot plegat en un fake, troll, disfressa que realment valgui la pena.

Avui és el vostre dia! Que gaudiu de la festa!.