Benvinguts al setembre

"Entre l'ordi i la cibada, per no saber què escollir, una mula es va morir de fam en una porxada.
Així, alguna vegada, si el negoci o l'interès en un cas tan compromès ha vingut a conduir-nos,
per no voler decidir-nos, ens hem quedat sense res."


"El que s'escriu, dura; el que es diu... ningú l'atura"

dilluns, 26 d’abril del 2010

El dia que en Montilla parli

Jo crec que  ha parlat pels colzes... però tothom pot tenir la seva opinió.

Ahir arrel d'aquesta nota d'en Z es generava una mica de discusió sobre la foto d'en Montilla que en Z va clavar a la nota... Avui s'ha completat la conversa... Us la passo:

Z-Oi que en Montilla preguntava a en Mas si el seu projecte polític era independentista o no, doncs jo... avui vull fer-li una pregunta:
MONTILLA, VOLDRIEU FER EL FAVOR D'EXPLICAR-ME PER QUÈ NO HEU ANAT A VOTAR AL REFERÈNDUM PER LA INDEPENDÈNCIA QUE S'HA CELEBRAT A SANT JUST DESVERN?
M'agradaria molt tenir una resposta per decidir si el puc votar o no.

X- treu aquesta foto que em posa malament el sopar,..

Y-me dona yuyu ehhh, tenir la cara aquesta aquí. Potser no l'havia vist mai tant.

Y-escolteu i la Terribas va caure a l'asquer.... o què?

R-en Montilla no enganya ningú. La seva actitud en les consultes reflexa el personatge que ens ha governat fins ara. Ni si ni no ni abstenció, passotisme total! Un personatge gris sense conviccions clares, de poques paraules i pocs fets que té por de fer i de parlar per por d'acabar essent presoner dels seus actesi de les seves paraules. En fi, un personatge per oblidar aviat i passar full a la història del nostre país.

H-DE fet es amo dels seus silencis i aixo en politica es mes preocupant que si parles.Segurament es reserva per la TRACA FINAL.

Y-a mi em fa pensar amb un acudit. d' un que vol lligar i preguntava ... d' on ets? On vius? De que fas? Que estàs enfadada? Que no parles?Ella (reservant la traca final ) va contestar: pá que... Pá cagarla? Jo afegiria (Pacagarla mas?, i en mas potser li diria que ja ha parlat prou amb els fets) ;)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La democràcia, el dret a escollir..... imagino que això ho compartiu no?? doncs ell "Montilla" te dret a no votar igual que l'alcalde de Figueres a dir "que és una vergonya la utilització política que han fet els partits polítics de una consulta popular"... Jo estic amb Vila i crec que CIU i ERC han fet utilització electoral amb la consulta, el 20% del poble ha parlat, ara esperem que ho pugui fer tothom algun dia en un proces legal, i comprometen-nos a respectar el resultat, sigui quin sigui, ahhhhh... i no feu mes el ridicul

Anònim ha dit...

Em sembla que el problema no es un o l'altre, el sistema està força esgotat. L'únic que interessa es mantenir la cadira, els altres son carn de marketing.
Avui votar = + radars, + sancions i + ma al calaix..

Unknown ha dit...

En Montilla, durant molts anys, no parlava gens. Només executava.

"El mudito" li van posar els seus amics, els qui el van acompanyar pe PTE i pel PCE(i) i els qui van anar amb ell al Psoe-Psc per allà pel Baix LLobregat.

Creien, i crec que tenien raó, que estava millor "calladito" el mudito".

Evidentment es lliure d'anar a votar o no en un referèndum. Però no pot donar lliçons de res un perdedor electoral que fa d'okupa a la PLaça Sant Jaume. Avui, per questions particulars, he estat una estona pel Baix LLobreat i als autobusos fan publicitat de la seva cara -trista, gris i gens encisadora- amb una "suposada" frase seva, del tipus "jo encara crec en la política".

Un missatge potent (?), en una precampanya a 6 mesos??????? Segur que les eleccions estan a 6/7 mesos vista? Jo no m'ho crec pas.

Cordialment,
Jordi

Anònim ha dit...

Si home, podeu esborrar els comentaris que no us agraden, això es la democràcia de convergència... jajaja quina pena... Cristina, esborres els meus comentaris explicant com va robar "suposadament" el Sr. Jordi Pujol, i tants altres polítics de CIU recorda Banca Catalana, el 3% de impost revolucionari... etc. Aixo clar no agrada, però la teva visió de la democràcia, no et fa esborrar les comentaris ofensius vers al president de la generalitat?? sigui qui sigui... bona decisió... així voleu governar?? Tranquil·la com saben els que et coneixen... tu també podràs pillar el "cacho"

Esborra, esborra, però nomes demostres pobresa d'esperit. Cal saber encaixar... Que vols, si Pujol va robar als catalans haurem d'explicar-ho no???

Anònim ha dit...

Per cert, saps com va aconseguir un dels fills de Pujol una concessió per treballar al departament de justicia de la generalitat als anys 90' Si vols t'ho puc explicar i ensenyar-te algun escrit va caure a les meves mans per casualitat!!!

Cristina Trias ha dit...

A part d'Anònim ets una mica catetuuu no?, quan es desplega la barra de comentaris, no cliquis el nou i veuras que hi són tots, els meus queden en finestra , i ordenats del més vell al més nou. No com altres blocs. No n´hi ha cap de borrat. Espero les disculpes. Gràcies.

Anònim ha dit...

Catetuuu és cert que ho soc... tinc pocs estudis, a casa no teníem gaires diners i vaig anar a una escola pública (no podíem pagar una de privada) i vaig tenir que deixar d'estudiar per ajudar a casa... Però be. Ara podria ser que el meu missatge no es publiques per incapacitat meva alhora de enviar-lo. Però si aquest es penja i els altres també... mira crec que has esborrat un.
Tu en canvi, ...ets guapa i segur que d'un nivell cultural molt alt, i potser que una mica mentidera fins i tot.. (clar, si has esborrat el missatge)
Per cert el tema de ser o no anònim, és una opció del teu bloc... (si no t'agrada ...ja saps)

Tot i així davant del dubte... et demano disculpes, aquelles que els convers no heu demanat mai pel 3%.

Jo també espero...